Fra tro til tro (andaktsbok) - Agape Forlag AS

Fra tro til tro (andaktsbok) - Agape Forlag AS

Pris: 199,-

Veil.pris: 298 NOK

Tilbudspris: 199 NOK

Du sparer: 99 NOK

Produktinformasjon

  • I denne boken vil du finne et ord til oppmuntring - et ord til inspirasjon - et ord til tro - for hver enkelt dag - hele året! Boken er skrevet av Kenneth og Gloria Copeland og er en styrkereise som varer år etter år. De deler her med deg av sin rike erfaring etter 30 år i tjenesten. Ekteparet Copeland vet at troen ikke kommer over natten. Men den kommer litt etter litt ved å praktisere ordene fra Herren som denne boken er fylt med. «Fra TRO til TRO» tar for seg de tingene du møter i din hverdag av motgang, prøvelser og fristelser. Mangel på økonomi, irritasjon, barnas opprør. Ja, til og med emner som å spise for mye. Kenneth og Gloria Copeland viser deg i denne boken steg for steg hvordan du kan vende nederlag til seier. Forfatter: KENNETH & GLORIA COPELAND Innhold: ANDAKTSBOK
  • 172 Produktnummer:
  • Agape Forlag AS Produsent:
  • Stivinnbundet Format:
  • 1996 Produksjonsår:
  • http://agape.no/vare/27Forkortet URL:

Produktbeskrivelse

 

Kenneth & Gloria Copeland

Om Kenneth & Gloria Copeland

Neste år markeres det at det er 40 år siden Kenneth og Gloria Copeland mottok sitt kall fra Gud til fulltid som forkynnere. I 1967 startet de på en reise i tro. Denne reisen er på langt nær over. De sier de vil fortsette i tillit til en trofast Gud, og forkynne et kompromissløst evangelium i Hans kraft.
Ord alene kan ikke uttrykke den spenning, de følelser eller den innflytelse Gud har hatt på deres liv. Kenneth og Gloria Copeland er ett av de sterkeste ektepar i fulltidstjeneste for Gud i dag. De står fast på Guds Ord som det eneste fundament for et kristenliv i sier.

 

Flere produktbilder