Daglig velsignelse (andaktsbok) - Agape Forlag AS

Daglig velsignelse (andaktsbok) - Agape Forlag AS

Pris: 149,-

Veil.pris: 249 NOK

Tilbudspris: 149 NOK

Du sparer: 100 NOK

Produktinformasjon

  • DIVERSE FORFATTERE Denne boken byr på stor åndelig innsikt og veiledning fra Guds tjenere som står med Oral Roberts. Stykkene som er skrevet av Oral Roberts, er hentet fra han tidligere publikasjon; A Daily Guide to Miracles. Disse stykkene er det beste av det han publiserte gjennom hele 50 års tjeneste. Nå har vi gleden av å kunne presentere deg disse enestående selvopplevde, gjennomprøvde erfaringer som vil være med å inspirere deg hver dag gjennom hele året. Forfatter: ORAL ROBERTS MED FLERE Innhold: ANDAKTSBOK
  • 252 Produktnummer:
  • Agape Forlag AS Produsent:
  • Pocket Format:
  • 2005 Produksjonsår:
  • http://agape.no/vare/192Forkortet URL:

Produktbeskrivelse

 

Oral Roberts med flere

Om Oral Roberts

Født 24. januar 1918, død 15. desember 2009. Han var en amerikansk kristen TV-evangelist.

Roberts ble en omreisende helbredelsespredikant etter å ha avsluttet sine college-studier uten å ta eksamen. Han gjennomførte hundrevis av foredrag på nasjonale og internasjonale møter og kongresser. Det hendte at tusenvis av syke mennesker sto i kø i timevis, mens de ventet på at Oral Roberts skulle be for dem, slik at de kunne bli friske igjen.

Han grunnla Oral Roberts University i Tulsa, Oklahoma i 1963, ifølge ham selv gjorde han dette på kommando fra Gud. Universitetet fikk sine første studenter i 1965. 

 

Flere produktbilder