Mynten - En roman - Agape Forlag AS

Mynten - En roman - Agape Forlag AS

Pris: 69,-

Veil.pris: 149 NOK

Tilbudspris: 69 NOK

Du sparer: 80 NOK

Produktinformasjon

  • Jenny Blake plukker opp en mynt som er innkapslet i asfalt, og som en følge av det, forhindrer hun et ran, får en jobb og treffer et menneske som skal komme til å forvandle hele hennes tilværelse for all framtid: Miss Shaw.  De to utvikler et felles vennskap som gjør dem sterke nok til å ta hånd om hemmeligheter fra fortida – hemmeligheter som truer med å ødelegge dem.  Jenny hjelper miss Shaw med å åpne seg for samfunnet omkring henne. Samtidig lærer Jenny av miss Shaw hvordan hun kan stå ansikt til ansikt med selv de mest smertefulle utfordringer i tilværelsen med tillit og tro.  Slik blir det åpenbart hvordan Gud virker gjennom selv de minste detaljer – til og med gjennom noe så smått som en mynt. Forfatter: JOYCE MEYER Innhold: ROMAN
  • 268 Produktnummer:
  • Agape Forlag AS Produsent:
  • Stivinnbundet Format:
  • 2008 Produksjonsår:
  • http://agape.no/vare/162Forkortet URL:

Produktbeskrivelse

 

Joyce Meyer

Om Joyce Meyer

Joyce Meyer har en turbulent bakgrunn. I hele sin oppvekst ble hun misbrukt sexuelt av sin far. Dette første naturligvis til mange psykiske og fysiske skavanker.
Det var en lang vei hun hadde å gå etter at hun ble frelst. Men denne veien har blitt til en velsignelse for tusener av kvinner (og menn) som på grunn av hennes erfaring, selv har kommet ut i frihet.
I dag er hun en av USAs mest framgangsrike forkynnere.

 

Flere produktbilder