De stille årene

Alle av oss har gått igjennom – eller går igjennom – perioder i våre liv hvor det skjer lite rundt oss og vi synes at  ting går tregt. Det kan være din personlige utvikling som menneske og som kristen at du synes du har stått på stedet hvil i lang tid. Det kan være at dine forretninger ikke har hatt den utvikling som du hadde håpet på, eller du føler at du har stivnet helt i din jobbsituasjon. 

Forfatter: ERIK BEDSVAAG

Tema: DET KRISTNE LIVET 

 
Himmelsk belønning

Belønninger er noe vi alle liker. Ung eller gammel så liker vi å få utmerkelser, forfremmelser og belønninger.  Mange strever hardt for å oppnå det, mens andre tar det veldig med ro igjennom hele livet.  
Den store himmelske belønningen som deles ut ved inngangen til det evige livet, deles ut av Jesus Kristus.
Dommedag skulle være den største gledesfesten i enhver av oss som er frelst, for det er da de himmelske belønninger vil bli delt ut. For andre vil det bli en sorgens dag.  Det er en himmelsk belønning som venter oss alle, men ikke alle vil motta det som Gud har for dem. - Vil du få det?

Forfatter: ERIK BEDSVAAG

Tema: DET KRISTNE LIVET 

 
Nyt livet

Å nyte Livet, er det mulig? Er det mulig å nyte Livet midt i en urolig verden med kriminalitet, terrorisme, frykt, vold, sykdom, fattigdom, naturkatastrofer osv.
Om vi til og med befant oss i de ’’perfekte omstendigheter’’, ville vi etter kort tid finne ut at det også ville være problemer og vanskeligheter der. De fleste problemene er nemlig ikke bare rundt oss, men i oss. 
Finnes det virkelig en måte å leve på som gjør at vi kan begynne å nyte den største gaven vi har fått her på jorden, Livet (med stor L)? Ikke bare i sjeldne, enkelte øyeblikk, men time for time, dag for dag, år etter år? 

Forfatter: ERIK & HILDE BEDSVAAG

Tema: DET KRISTNE LIVET 

 
Femenin, sterk og lykkelig

Du ble skapt i Guds bilde med et enormt potensial. Du ble skapt til storhet og til et spennende liv. 
Du har en tjeneste og plass i Guds fantastiske plan for menneskeheten som bare du kan fylle.  Livet med Gud er universets største eventyr. Kanskje synes du ikke at du har så mye å komme med. 
Sannheten er den at Gud har lagt ned i deg sine egne skatter og talenter.  Du trenger bare å grave dem fram og våge å bruke dem.  Gud har tro på deg!  Denne boka vil hjelpe deg til å våge å drømme store drømmer og oppmuntre deg til å ta steget ut å bli en av mange kvinner som reiser seg opp i den Kongsdatter verdighet Gud har gitt alle kvinner og bli en medsøster, en hjelper og en verdensforvandler som er med på å gjøre vår verden til et bedre sted å leve. (Stivinnbundet)

Forfatter: HILDE BEDSVAAG

Tema: KVINNER